OHLASY NAŠICH HOSTŮ

OHLASY NAŠICH HOSTŮ

HOTEL ROKU SPA A WELLNESS 2014 A 2016

 

Mé blahopřání panu Horákovi, že zachránil tuto krásnou, vzácnou budovu a přání všeho dobrého vašemu hotelu, kam se budu rád vracet. Bystré je stále ostrov lidství ve světě kultury a tvořivosti.

Váš vždy Vojtěch Jasný

6.ledna 2008

Děkuji za celou produkci natáčení dokumentu „Life and Film“, za vlídné zacházení, přátelský personál a vynikající kuchyni.

S díky a přátelským pozdravem Ondřej Šejnoha, Axman Production.

 

Bylo nám u Vás moc a moc hezky. Pěkný Hotel, skvělá kuchyně a usměvavé tváře všech, kteří se o nás starali.Těšíme se zase v září, bude nás ještě víc. Hodně úspěchů ve vaší práci .

ZA Mamina klub B.Rakovská

 

Děkujeme za krásný pobyt za všechny děti i za Macha A Šebestovou.Nejen díky kouzelnému sluchátku se nám u Vás splnila všechna přání!

Ivana Tesařová, Jana Nastoupilová, Marta Vojáčková, KONTAKT BB

 

Děkujeme mnohokrát za příjemný pobyt, dobrou kuchyni a vyhřátý bazén pro naše děti.Doufám, že se brzy vrátíme.

Hodně spokojených hostů přeje Ivana Charvátová-Bednaříková (plavání pro děti Maternity Care)

 

 

Ráda bych poděkavala všem, kdo pracují ve vašem Hotelu! Obsluha-usměvavá, příjemná kuchyně-jedinečná, jako od maminky! Recepce-slečna Pavlína mě velice mile překvapila!! Nic není problém, vše zařídí, ochotná, no prostě super trefa do služeb! Od doby prvního pobytu se i mnoho věcí zlepšilo. Je zde vidět snaha a chuť vylepšovat!Mnohokrát děkuji.

Těším se brzo nashledanou Pavla Pospíšilová, plavání Eliška, Hradec Králové

 

Tyto dny při našich toulkách zdejší krajinou jsme navštívili Vaši restauraci a byli jsme Vámi mile obslouženi. Tímto Vám za Vaši ochotu a trpělivost obzvlášť děkujeme. Skvěle jsme se najedli, napili a vydováděli v bazénu. Ještě jednou dík!

Taneční soubor SKALÁK z Protivanova

 

Milé vedení Hotelu na podkově a veškerý personále, děkujeme Vám za překrásný týden v kouzelném prostředí. Náš pobyt plný pohádek a nejrůznějších příběhů je již druhým rokem zasazen do prostředí, které je nejen inspirací, ale také hodně sestavená pro účely naší hlavní činnosti-výuku plavání. Má totiž bazén! Hotel a blízké okolí v sobě skrývá vše co má správný Hotel mít! Přejeme Vám hodně hostů a za rok se se všemi plavci těšíme u Vás na viděnou.

Sněhurka a dvacet trpaslíků. Za KONTAK bB Jana Nastupilová

 

Chtěl bych předem poděkovat Kuchařkám za dobře připravené jídlo, které nám všem chutnalo. Novoroční vepřový řízek byl vynikající!

Host z Brna

 

Děkujeme za laskavou společnost, maminčinu kuchyni a krásné plavání. Všechny tři jsme si tady báječně odpočinuly, prožily jsme tu i hodně radosti a určitě tady nejsme naposledy! Ať se vám moc dobře daří, přejeme pěkný rok!

Paní Kopicová s Anežkou

 

Dne 24.-26.6.2018 jsme u Vás byly ubytované. Musíme napsat velkou pochvalu paní recepční. Od začátku byly moc milá a ochotná nám vše vysvětlit a ukázat. Škoda, že takových lidiček tady nemáte více. Moc paní recepční děkujeme!

Třeba někdy se zase zastavíme! Děkují děvčata z Pardubic, pobyt se Zumbou.

 

V květnovém čísle časopisu Máma a já, jsme odpověděli na soutěžní otázku týkající se Hotelu na podkově v Bystrém. Stali jsme se šťastnými výherci a absolvovali víkendový pobyt, který jsme v soutěži vyhráli. Přestože jsme již dost zcestovalí, byli jsme překvapeni moderním vybavením, příjemným a vstřícným personálem a protože máme vnoučata ve věku od 1 do 10-ti let, všímali jsem si možnosti pobytu s dětmi. V tomto hotelu se podle nás povedlo co nejvíce přizpůsobit prostředí a možnosti pobytu rodin s dětmi již od nejútlejšího věku. Na své si tu přijdou jak sportovně založení klienti, tak i osoby starší díky možnostem zajímavých výletů po okolí a po návratu příjemným relaxem v hotelu-bazén, vířivka, masáže…

Zkrátka doporučujeme všem celoročně.Děkujeme za pobyt, manželé Černých z Teplic

 

Hallo Frau Pernerová,
wir sind nun alle wieder gut zu Hause angekommen und so möchte ich die Zeit nun nutzen und mich noch mal recht herzlich bei Ihnen bedanken.
Wir haben alle die Zeit in Ihrem Hotel sehr genossen und bedanken uns für die sehr gute Gastfreundschaft, den sehr guten Service, die Freundlichkeit Ihrer Mitarbeiter und die vorzügliche Bewirtung. Für uns war es ein gelungenes Familientreffen, an welches wir sehr gerne zurück denken werden. Und für 2 Personen war es ein besonderes Erlebnis, da sie noch einmal Jedlová besuchen durften, wo sie geboren wurden. Wir hoffen natürlich, dass wir irgendwann wieder solch ein Treffen abhalten können und wenn es dann mal soweit ist, werden wir gerne wieder den Service Ihres Hotels in Anspruch nehmen.
Bis dahin verbleibe ich mit herzlichen Grüßen und einer großen Dankbarkeit,
Marko Sischka

Němečtí hosté, jejichž rodina z našeho kraje

 

odkaz na statistiku portálu Hotely cz

http://www.hotely.cz/bystre/hotel-bystre/hodnoceni/page:1/

lubomir G.starší pár 05.05.2018   recenze z czechadvisor.cz

Upřímně děkujeme za možnost akčního pobytu ve skvělém relaxačním zařízení BYSTRÉ ve dnech 19. – 22. 4. 2018. Několikrát do roka využíváme i jiných zajímavých nabídek k rekreačním pobytům. Většinou si odvážíme více, či méně příjemné zážitky a můžeme tedy porovnávat. Ještě nikdy jsme nevyjadřovali své pocity touto cestou. Tentokrát máme důvod, neboť jsme stále naplněni těmi nejlepšími a rádi bychom se s Vámi o ně podělili. Historické budovy zrekonstruované k rekreačním účelům vyzařují velmi pozitivní energií. Všechny prostory působí na člověka až ezotericky. Vkusně a prakticky vybavené pokojíky odhlučněné dvojitými dveřmi, útulné prostředí nekuřácké jídelny a restaurace v jednom. Perfektně uspořádané a vybavené Wellness studio. Toho jsme dle možností využívali maximálně – ideální velikost bazénu s mořskou vodou a intimním osvětlením a vždy zářící čistotou! Perfektní pocity z bazénu dokreslily prožitky z vířivky.

 

odkaz na hodnocení hotelů    hotely.yoopy.cz

 

Dobrý den, ve dnech 12.-14.1.2017 jsem s manželkou navštívil váš hotel. Hned po návratu jsem chtěl napsat, ale dostal jsem se k tomu,až dnes. Chtěl jsem poděkovat za příjemný pobyt a celkové uspokojení po všech stránkách. Počínaje vřelým přijetím na recepci, přes stravování i další služby hotelu. Rádi se k vám vrátíme a doporučíme známým. Ještě jednou děkujeme za pěkný pobyt a přejeme mnoho spokojených návštěvníků. Mojžíšovi z Hradce

 

NAPSALI O NÁS

 

internetový časopis: Žena -inZdravím,

zdravím, s holkama ze skupiny jsme byli minulí vík zde a super – jídlo paráda – ze svého talíře bych dala i dítěti: nepřesolené, nepřeplácané kořením, obsluha super – a že bylo pod stoly nastláno hůř jak u prasat pokoje taky příjemné, vnitřní bazén se slanou vodou, vnitřní herna, venkovní posezení a hřiště s trampolínou. Jen venku sme moc nebyly – chcalo až hrůza. Mohu vložit pár fotek ano ke tam piskoviste a male hriste venku a jeste jedno vetsi venku a pak mega mistnost s kobercem a hrackami uvnitr da se tam jezdit i na odstrkavadlech je to opravdu velky a je tam bazen se slanou vodoubohužel v bazenu se nedalo fotit- byla tam pára, pouští tam po 10 lidech (zapisuje se na recepci):) jinak hodnodím fakt kladně byl tam malý problém se signálem na chůvičkách – ale jak kdo. A jak říkám – venku jsem byla jen cca 1,5h – to zrovna nepršelo, tak nemohu říct co v okolí je a co není .Cayse

21.5.2017

Kontakt bB

Alen Praha


Diana Brno

S dětmi v Praze

Zpráva ze společného pobytu Klubu Diana Brno a ALEN Praha

 

v hotelu Na Podkově v Bystrém u Poličky

Zimního pobytu v Bystrém u Poličky se zúčastnilo 10 členů Alenek a 19 členů Klubu Diana. Městečko Bystré nás přivítalo sluníčkem, prozářenou modrou oblohou, ale také jiskřivým sněhem a pořádnou zimou.

Na první společné vycházce hned první odpoledne nás provázel průvodce pan Unčovský, který nám přiblížil historická fakta kraje. Určitě by dokázal o svém městečku mluvit hodiny (však je také uvedený v titulcích filmu Všichni dobří rodáci, který se tady natáčel, jako odborný poradce). První naše kroky s ním vedly do místního kostela, který je zasvěcen sv. Janu Křtiteli a je údajně nejstarším poutním místem Panny Marie Karmelské (která tu má krásný obraz) u nás. Pan Unčovský nám podrobně sdělil celou historii tohoto kostela a pak s námi vystoupal až na věž, kde jsme obdivovali zvon a kochali se výhledy na město i okolí. Potom nás průvodce vedl k radnici, barokní budově, kde sídlí městský úřad. Poslední zastávkou vycházky byla bysterská Sokolovna, kterou jsme si prohlédli včetně kinosálu a pak jsme již dostatečně zmrzlí chvátali do hotelu na kávičku a zákusek (tento hezký odpolední rituál se opakoval každý den ve velkém sále hotelu). S panem průvodcem jsme se rozloučili a poprosili jej o další setkání, které jsme naplánovali na poslední den pobytu zároveň s návštěvou zámku.

Hned první den – po rozdělení do 3 skupin, jsme šli vyzkoušet mořskou vodu v bazénu. Bylo to tak úžasné, že jsme šli všichni unaveni brzy spát.

Následující den bylo již zamračeno a drobně pršelo. Autobusem jsme odjeli do Olešnice do poslední původní výrobny modrotisku v Čechách a na Moravě, která patří rodině Danzingerů. Pan majitel nám zajímavě vyprávěl o výrobě této potištěné látky od historických začátků v r. 1816 až do dnešních dní. V současné době tradici převzal jeho syn. V jejich prodejně jsme si některé výrobky koupili jako dárečky pro své blízké. Naplněni krásou jsme se přesunuli do chalupy Dianky Věrušky, kde jsme v příjemném teplíčku u rozpáleného krbu poseděli, ohřáli se, dali si dobrý čaj a kávu i pivo. Takto odpočatí a zahřátí jsme se vydali na oběd a pak do odjezdu autobusu zpět jsme si prohlédli za stáílého deště místní obchůdky a střed Olešnice.

Doma nás čekala opět kávička, příjemný bazén a po večeři tentokrát i společné posezení v herně. Sledovali jsme i některé sportovkyně při ping-pongovém turnaji.

Předpověď počasí byla stále pro nás nepříznivá a tak jsme trochu pozměnili plán a ve středu jeli opět na výlet autobusem do Poličky. V Poličce jsme chtěli navštívit Centrum a Muzeum Bohuslava Martinů, bohužel nějakým šumem ve vedení výletu jsme do muzea nedorazili. Průvodce p. Dr. Sommer nám vše ale vynahradil podrobným vyprávěním o dějinách tohoto města, které založil r. 1265 Přemysl Otakar II., provedl nás po historickém středu Poličky, zavedl nás na hřbitov ke hrobu hudebního skladatele Bohuslava Martinů, který se narodil a první léta svého života prožil v malé místnosti ve věži místního kostela sv. Jakuba. Jeho otec zde byl švec a pověžný. Kolem mohutných kamenných hradeb, které obklopují historickou část města, jsme se vraceli zpět na náměstí. Po obědě Na Bídě v Šenku nožíře Dobroty jsme navštívili výtvarnou dílničku Art galerii – Síň řemesel, kde už nás čekala paní Jana Jonáková a ukázala nám, co všechno umí. Vše jsme obdivovali a mohli i zakoupit – paličkované krajky, ozdobená vajíčka, náhrdelníky a další její výrobky.

Středeční večer (kromě pravidelného osvěžení v bazénu) jsme pod vedením paní Voglové tančili zumbu. Paní cvičitelka byla překvapená, jak dobře tančíme, že některé z nás vydržely v tempu celou dobu. Obdiv si zaslouží nejstarší Dianka Marie (za pár dní oslaví 87 let) – byla výborná!

Ve čtvrtek už to vypadalo, že se počasí umoudřilo. Podnikli jsme výpravu ke kapličce u Hartmanic. Bohužel po turistické značce se jít nedalo a tak jsme šli po silnici do kopce až jsme přišli ke kapličce sv. Jana Nepomuckého. V tuto chvíli vysvitlo sluníčko a ozářilo okolní krajinu a městečko Bystré. Paní, která se o kapličku stará, nám ji přišla otevřít a pověděla nám historii stavby a vyprávěla i o běžném životě lidí na Vysočině. Potom jsme se rozdělili na několik skupin, pár vytrvalců se rozhodlo pokračovat ve výšlapu až na Svojanov, jiní šli směrem k Hlásnici a několik členů se rozhodlo po prohlédnutí Hartmanic vrátit zpět do Bystrého. Počasí se opět zhoršilo.

 Po celý pobyt jsme pilně plavali, někteří chodili do bazénu – k posílení imunity a celkové kondice organismu – i ráno už před snídaní, stejně tak byl v programu bazén i poslední večer. Jedenkrát za pobyt jsme si mohli užívat celkové uvolnění ve velké osvětlené vířivce.

Poslední večer byl připraven závěrečný rozlučkový večírek. Tančili jsme, povídali jsme si, dodržovali „pitný režim“, dobře se bavili a mnozí se teprve více seznámili. Příště musíme takovým večerem pobyt hned zahájit.

Poslední dopoledne našeho pobytu patřil prohlídce zámku v Bystrém, kde je umístěn Domov pro osoby s mentálním postižením od 3 let věku s přidruženými kombinovanými vadami. Domov poskytuje sociální služby 119 klientům, mužům i ženám. Paní Machatová – zástupce ředitele – nás provedla tímto domovem. Měli jsme možnost nahlédnout do života těchto lidí, vidět jejich třídy, tělocvičnu, dílny, rehabilitační místnosti, dokonce i nácvik divadla, a nakonec jsme navštívili jejich kavárničku. Paní Machatová nám velmi ochotně vysvětlovala a popisovala zájmové činnosti obyvatel tohoto domova (mohou se uplatnit v keramické, košíkářské, dřevařské i textilní dílně, vyrábět papír, parafinové svíčky, pracovat v parku, využít bazén). „A právě při návštěvě výroby svíček jsem zažila překvapení a dojetí,“ vypráví Věra. „Jeden mladík mě oslovil odkud jsme. Odpověděla jsem, že z Brna a z Prahy. Na to mi řekl – Pozdravujte paní Danielu! On ji viděl vloni a předloni a naše Daniela na něho udělala takový dojem, že mu zůstala v mysli.“ V přátelském rozhovoru jsme si vše prohlédli a zhodnotili účelnost domova. Provázel nás také pan Unčovský, který nás při zpáteční cestě zavedl k Brtounově chalupě, kde je umístěno minimuzeum. Cestou nám pověděl hodně zajímavostí o lidech i návštěvnících tohoto města.

 Po celý pobyt se o nás pečlivě a obětavě starali pracovníci Hotelu Na Podkově a splnili nám každé přání. Alenky byly v Bystrém již potřetí a opět se nám tam líbilo. Byl to dobrý nápad – společný pobyt Alenek a Dianek – vzájemně jsme navázali přátelství, utužili kamarádství a věříme, že se opět společně sejdeme na nějaké příští akci. Pevně věříme, že jsme si všichni zlepšili zdraví a s novým elánem jdeme vstříc dalším zážitkům roku 2012, který vlastně teprve začíná.

 

 

V Brně a v Praze zapsaly Eva Najvarová a Věra Formánková

Klub Diana Brno ALEN Praha

NEZÁVAZNÁ REZERVACE

Tento formulář slouží pro odeslání poptávky ubytování. Vyplňte prosím všechna políčka a odešlete kliknutím na tlačítko Odeslat. Ozveme se Vám co nejdříve.
Odesláním nezávazné poptávky dáváte souhlas se zpracováním osobních údajů dle nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679 ze dne 27.4.2016 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů (GDPR).

Plné znění https://www.hotel-bystre.cz/gdpr/